Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ-проблем с Алфа 146 1.9 ТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ-проблем с Алфа 146 1.9 ТД

Здравейте,
    преди месец си купих една Алфа 146 1-9 ТД 1996 г. и от 2 дни имам натрупващи се проблеми:
    1.Вдърви ми се педала на спирачките- казаха ми, че е сервото. При палене е твърд и като покарам 20 метра се оправя...Дали може да ми предложи някой изгодно и да е здрава част?
    2. Днес изведнъж ми изпуши бяло и по пътя задимявах колите зад мен...Това си е турбината. Моля, посъветвайте ме как да я оправя или къде мога да намеря изгодно тази част.
    3. Купих я с отворен еърбег на пасажерското предно място и дали може също да намеря изгодно- втора ръка?
    Колата ми допадна като визия и возия и заради това, че има голям багажник- работя с нея и не исках нещо скъпо, но май отивам към скъпи ремонти..
    Ще съм ви благодарен, ако ми дадете някои съвети, за да мога да оправя проблемите..
    Мерси предварително
    Николай

1- дизелите имат вакум помпи за сервото на спирачките. между помпата и сервото има клапан. аз бих почнал от него.
    2-това не е добре. белия пушек може и да е от антифриз
    3-никакъв проблем за еърбега. можеш да намериш евтино употребяван, но най-добре смени и централата на еърбега с негърмяла. монтирани са 2 модела. можеш да видиш твоята каква е. седи точно под касетофона.
    точка

Comment

вече се чудя, дали да я правя или да си я дам на скрап или на части...Ремонта на турбината в Турбо Бг ми казаха, че е от 350 лева до 900 лева.
      Отделно има още неща за оправяне и колата ще стъпи на 800-1000 лев. На скрап ще ми дадат 450-500 лева и няма да съм толкова на загуба, още повече че имам невероятни лети джанти, които ще ги продам с гумите веднага за 250 лева...

Comment

ти си знаеш. ако предишните собственици са и взели живота....
        иначе ако е турбото и си сигурен че е от това- вземи си 2-ра употреба.
        точка

Comment

Working...
        X